Ben je een man en wil je met een andere man werken

Ben je een man en wil je met een andere man werken

Soms vertelt je intuïtie je iets over met wie je liefst zou willen werken.

Giel Luichjes bij sinteze biedt de mogelijkheid om als man met een andere man jouw onderzoek te doen, te reflecteren, kwaliteiten in kaart te brengen en te komen tot een alternatief handelingsrepertoire. Je brengt samen je keuzes in kaart en je kunt dan echt anders gaan kiezen. Als je juist liever met een vrouw werkt, dan zijn er andere mogelijkheden en helpen we je op weg. Zo werkt Elies Boiten (Veer-Kracht) ook binnen de praktijk van sinteze.

Wat kun je verwachten?

Bij sinteze starten altijd met eerste kennismaking (“hebben we een klik?”).

Bij wederzijdse instemming volgt een grondige intake (“wat is het totaalbeeld?”) voor we de vraagstelling voor de begeleiding compleet maken en een aanpak daarbij afstemmen. Niets staat vast, maar we bepalen wel doel en richting als leidraad.

We beginnen met een paar sessies en stellen dan vast hoe het gaat, of het doel bereikt is of meer sessies wenselijk zijn. Jij geeft aan wat werkt en het meest stimulerend is voor je ontwikkeling. Sinteze biedt professionele begeleiding, ondersteuning en helderheid.

Wat wij bieden

Therapie is vooral begeleiding in een proces van zelfonderzoek. Inzicht in wat je heeft gebracht waar je nu bent. Het verbreden van het perspectief, naar de toekomst gericht.

Wat zie je nu (nog) niet en is wel mogelijk? De goede vragen op het goede moment.

Maar ook de “rommel” opruimen van oude ervaringen. Leren voelen wat je liever wegstopt. Leren hoe je gevoel je kan helpen en niet alleen maar in de weg zit op onhandige momenten.