Selecteer de taal

Eerste hulp (bij afwezigheid)

Eerste hulp (bij afwezigheid)

Af en toe is de praktijk gesloten, zoals in het weekend en tijdens scholing en vakanties. Het kan zijn dat de sluiting net op een heel onhandig moment komt.

Bij spoed

Bel je huisarts. Buiten kantooruren en in dringende gevallen, altijd de huisartsenpost bellen. Bij levensbedreigende spoed natuurlijk 112.

Ben je zo somber dat je jezelf niet meer vertrouwt, of maak je je ernstig zorgen over iemand anders, bel dan met 113online.nl 0900 - 0113. Er is altijd iemand aanwezig met wie je daar kunt chatten of praten.

Vervangende hulp bij afwezigheid zonder grote spoed

Jaap Buijs, psychosynthesetherapeut en -trainer, vervangt Giel Luichjes tijdens periodes van afwezigheid. Zie zijn website voor informatie en het maken van een afspraak. Zowel bestaande als nieuwe cliënten kunnen bij Jaap terecht (als hij plaats heeft). Jaap werkt in Volendam en in Amsterdam. Remco Groenewegen is jongerencoach en (en ook gespecialiseerd in rouw en jongeren) werkt in Amsterdam. Via zijn website kun je contact met hem opnemen en met hem een afspraak maken.

Weet wanneer we er zijn en wanneer niet

De praktijk is vijf dagen per week geopend. En soms gesloten wegens studie, trainingen, congresbezoek en vakantie.

Alvast aanmelden tijdens afwezigheid?

Wil je je alvast aanmelden voor therapie of coaching? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een reactie binnen een week reactie (behalve tijdens de bovengenoemde periodes van afwezigheid; dat wordt het daarna). En beschrijf in je bericht kort waarvoor je komt. Wij informeren je dan ook hoe lang de eventuele wachtttijd is.

Te laat?

Kan gebeuren. Stuur snel even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (als je niet op de fiets of in de auto zit) zodat we weten dat je er aan komt of bel 020 - 760 36 96.

Wat kun je verwachten?

Jij bent uniek, en jouw zoektocht ook. Ieder mens heeft zijn eigen ervaring rondom gender, dus bieden wij in therapie geen standaardaanpak van een gendergerelateerde vraag.

Kom daarom eerst kennismaken om jouw vragen te verkennen. Waar zit je in de kern mee? Welke ondersteuning zou jou daarbij helpen? Op basis daarvan bespreken we een aanpak met je, zodat we weten waarmee we kunnen werken. Zo voel jij je al gauw ondersteund, en kun je meer genieten van wie jij echt bent.

Wat wij bieden

Therapie is vooral begeleiding in een proces van zelfonderzoek. Inzicht in wat je heeft gebracht waar je nu bent. Het verbreden van het perspectief, naar de toekomst gericht.

Wat zie je nu (nog) niet en is wel mogelijk? De goede vragen op het goede moment.

Maar ook de “rommel” opruimen van oude ervaringen. Leren voelen wat je liever wegstopt. Leren hoe je gevoel je kan helpen en niet alleen maar in de weg zit op onhandige momenten.