(Eerste hulp bij) afwezigheid

(Eerste hulp bij) afwezigheid

Af en toe is de praktijk gesloten, zoals in het weekend en tijdens scholing en vakanties. Het kan zijn dat de sluiting net op een heel onhandig moment komt.

Bij spoed

Bel je huisarts. Buiten kantooruren en in dringende gevallen, altijd de huisartsenpost bellen. Bij levensbedreigende spoed natuurlijk 112.

Ben je zo somber dat je jezelf niet meer vertrouwt, of maak je je ernstig zorgen over iemand anders, bel dan met 113online.nl 0900 - 0113. Er is altijd iemand aanwezig met wie je daar kunt chatten of praten.

Vervangende hulp bij afwezigheid zonder grote spoed

Jaap Buijs, psychosynthesetherapeut en -trainer, vervangt Giel Luichjes tijdens periodes van afwezigheid. Zie zijn website voor informatie en het maken van een afspraak. Zowel bestaande als nieuwe cliënten kunnen bij Jaap terecht (als hij plaats heeft). Jaap werkt in Volendam en in Amsterdam. Remco Groenewegen is jongerencoach en gespecialiseerd in rouw en jongeren en werkt in Amsterdam. Via zijn website kun je contact met hem opnemen en in de online agenda kun je met hem een afspraak maken.

Weet wanneer we er zijn en wanneer niet

De praktijk is vijf dagen per week geopend. En soms gesloten wegens studie, trainingen, congresbezoek en vakantie. Giel is (voorgenomen) afwezig:

  • 24 januari - 1 februari 2022

In week 2 en 3 van 2022 worden alleen online sessies gegeven.

Als quarantaineverplichtingen dit noodzakelijk maken of nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid op basis van ontwikkelingen in de wereld hiertoe aanleiding geven, kan het zijn dat een deel van de tijd de sessies alleen online aangeboden worden, ook als je al een traject bent gestart.

Alvast aanmelden tijdens afwezigheid?

Wil je je alvast aanmelden voor therapie of coaching? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een reactie binnen een week reactie behoudens de bovengenoemde periodes van afwezigheid. En licht in je bericht kort toe waarvoor je komt.  Wij informeren je dan ook hoe lang de eventuele wachtttijd is.

Te laat?

Kan gebeuren. Stuur snel even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (als je niet op de fiets of in de auto zit) zodat we weten dat je er aan komt of bel 020 - 760 36 96.