Select your language

Online agenda

Online agenda

In de online agenda kunnen cliënten van sinteze onder begeleiding van Giel zelf afspraken plannen en verzetten. Ook krijg je via het online cliëntensysteem MijnDiad toegang tot je dossier en een overzicht van je afspraken, als je een account aanmaakt. Ben je nog geen cliënt? Stuur dan eerst een mail naar de praktijk met een korte introductie van jezelf en je vraag. Wij bekijken welke begeleiding het beste bij je vraag past en dan hoor je welke wachttijd er is.

Kies een datum om de beschikbare tijden op die dag te zien en een afspraak in te plannen. Als je de afspraak hebt ingepland, rekenen we op je komst want de tijd wordt voor jou gereserveerd. Je kun tot 4 dagen vóór de afspraak deze zelf verschuiven via de link in de bevestigingsmail. Geen mail ontvangen? Check je spam-folder! Bij afzegging korter dan 48 uur voor de afspraak, is de sessiesprijs verschuldigd ongeacht de reden voor afzegging; de tijd voor jou gereserveerd kan dan niet meer door iemand anders kan worden ingenomen. Wil je altijd je sessie tijdig verzetten als je niet kunt komen?

Wil je eerder dan een beschikbare tijd afspreken? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en dan krijg je bericht per sms als er een plek beschikbaar komt. Je afspraak met Remco maak en verzet je direct met hem. In week 15 zijn nog enkele online sessies beschikbaar.

(English: This online planner is for clients only. All times in CET. Interested in therapy or supervision? Please send an email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. first and introduce yourself. We'll get back to you regarding availability and the current waiting time. Some online sessions are still available in week 15)