Wachttijd en aanmelding

Wachttijd en aanmelding

De praktijk neemt alleen nieuwe cliënten aan na een eerste verkenning in een kennismakingsgesprek. De wachttijd voor de start van therapie bedraagt na de kennismaking doorgaans ongeveer vier weken, tenzij je 18 jaar of jonger bent. Remco kan op kortere termijn een eerste gesprek inplannen. Er is momenteel wachttijd voor het kennismakingsgesprek met Giel Luichjes tot begin 2020.

Een korte mail om jezelf bekend te maken met daarin waarom je komt, wordt erg op prijs gesteld, met daarin een toelichting wat je begeleidingsvraag is. Daarna laten we je weten hoe de wachttijd ongeveer is op dat moment. Geef aan of je met Remco of Giel gesprekken wilt voeren.

De wachttijd hangt af van de drukte in de praktijk. Op dit moment kunnen mensen ouder dan 23 jaar gemiddeld binnen 4 weken starten met therapie. Omdat het zorgaanbod voor jongeren beperkt is in Amsterdam e.o., geldt voor jongeren altijd voorrang boven volwassenen. Het moment dat je kunt starten hangst samen met je flexibiliteit om ook overdag te kunnen afspreken.

De aanmelding is als volgt: stuur een bericht naar praktijk (het bekende 'at') sinteze.nl en geef aan dat je je wil aanmelden. Vertel kort waarvoor je komt. Je krijgt dan binnen een week (als het geen vakantie is) een reactie en hoe je de eerste afspraak maakt. Vermeld ook je telefoonnummer zodat we je eventueel kunnen bellen om nog even verder door te vragen. Je hoort dan ook de actuele stand van de wachttijd.