Wachttijd en aanmelding

Wachttijd en aanmelding

De praktijk neemt alleen nieuwe cliënten aan na een eerste verkenning in een kennismakingsgesprek. Er is momenteel een wachttijd.

Een korte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jezelf bekend te maken met daarin waarom je komt, wordt erg op prijs gesteld, met daarin een toelichting wat je begeleidingsvraag is. Daarna laten we je weten hoe de wachttijd ongeveer is op dat moment. Geef aan of je met Remco of Giel gesprekken wilt voeren.

De wachttijd hangt af van de drukte in de praktijk. Op dit moment kun je met jongerencoaching bij Remco binnen een maand starten. Giel heeft momenteel een wachttijd van tussen de een en twee maanden. De drukte in de praktijk is soms wisselend en de wachttijd kan veranderen. Als je eigen flexibiliteit om overdag af te spreken groter is, is dan kans om sneller te starten groter. Omdat het zorgaanbod voor jongeren beperkt is in Amsterdam e.o., geldt voor jongeren altijd voorrang boven volwassenen.

Als je je wilt aanmelden, gaat dit als volgt: stuur een bericht naar praktijk (het bekende 'at') sinteze.nl en geef aan dat je je wil aanmelden. Vertel kort waarvoor je komt. Je krijgt dan binnen een week (als het geen vakantie is) een reactie en hoe je de eerste afspraak maakt. Vermeld ook je telefoonnummer zodat we je eventueel kunnen bellen om nog even verder door te vragen. Je hoort dan ook de actuele stand van de wachttijd.