Selecteer de taal

read 84311 2016

sinteze

Sinteze is een praktijk voor psychotherapie en supervisie. De praktijk legt zich toe op specifieke doelgroepen en thema's: jongeren, mannen, mensen met een eigen seksuele- romantische of genderidentiteit anders dan hetero of cis-man/vrouw en het brede spectrum seksualiteit en romantiek. Giel Luichjes is de basis van sinteze en hij werkt samen binnen en buiten de praktijk met een paar collega's die eenzelfde richting hebben en het mensbeeld delen van waaruit wij werken.

De specifieke doelgroepen en thema's komen voort uit jarenlange ervaring hiermee, persoonlijke en professionele interesse en ook de noodzaak dat er therapeuten zijn die met specifieke vragen kunnen en willen werken.
En dat willen we bij sinteze. De website is daarom ook naar deze doelgroepen en thema's opgebouwd. Spreken deze thema's jou persoonlijk aan, dan weet je dat je op de goede plek bent. Of er ook een werkrelatie kan ontstaan tussen jou en je therapeut, stellen we vast in de kennismaking. Maak daarvoor een afspraak, dan praten we verder. Onder het menu-item 'praktijk' vind je verder informatie over de praktijk, kosten, het maken van een afspraak (via de elektronische agenda) en nog een paar andere onderwerpen.

Wachttijd

De wachttijd voor de start van therapie wisselt. Als je 18 jaar of jonger bent krijg je voorrang op volwassenen wegens het beperkte zorgaanbod voor jongeren. Afhankelijk van de flexibiliteit die jouw agenda heeft, kan een eerste kennismaking en de intake doorgaans binnen een week of twee weken worden ingepland. De wachttijd lees je op deze pagina.

Aanmelding

De aanmelding is als volgt: stuur een bericht naar praktijk (het bekende 'at') sinteze.nl en geef aan dat je je wil aanmelden. Het is handig als je kort vertelt waarvoor je komt. Je krijgt dan (buiten de vakantieperiodes) binnen een week een reactie en informatie over hoe je de eerste afspraak maakt. Vermeld ook je telefoonnummer zodat we je eventueel kunnen bellen om nog even verder door te vragen. Je hoort dan ook de actuele stand van de wachttijd.

Privacyverklaring

Hoe sinteze met jouw gegevens omgaat en je privacy respecteert, lees je op onze privacy-verklaring. De website van Sinteze maakt geen gebruik van cookies. Als je kiest om een cliëntendossier aan te maken, kun je kiezen welke cookies je wilt laten plaatsen om het inloggen te vergemakkelijken.

Algemene voorwaarden

Wanneer je een afspraak maakt met sinteze, accepteer je de Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden hebben tot doel het zakelijk kader te schetsen onder welke voorwaarden de praktijk werkzaamheden uitvoert. Start je de therapie, dan teken je apart nog een Therapie-Overeenkomst conform de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomsten en stellen we daarna nog een Behandelplan op. In het behandelplan staan de inhoudelijke doelen voor de therapie.