Route en contact

Bij spoed

Bel je huisarts. Buiten kantooruren en in dringende gevallen, altijd de huisartsenpost bellen. Bij levensbedreigende spoed natuurlijk 112.

Ben je zo somber dat je jezelf niet meer vertrouwt, of maak je je ernstig zorgen over iemand anders, bel dan met 113online.nl 0900 - 0113. Er is altijd iemand aanwezig met wie je daar kunt praten.

Therapeuten gaan ook naar school, geven les en gaan en op vakantie

De praktijk is gesloten wegens studie, congresbezoek en vakantie:

  • Van 19 december 2018 tot en met 11 januari 2019

Wil je je toch alvast aanmelden voor therapie of coaching? Stuur een mail naar praktijk@sinteze.nl en je ontvangt een reactie na 12 januari en licht kort toe waarvoor je wilt komen. Plan vast een kennismakingsgesprek in op de online agenda (kies: kennismakingsgesprek met Giel Luichjes).

Eerste vervangende hulp bij afwezigheid

Jaap Buijs, psychosynthesetherapeut en -trainer, vervangt mij tijdens periodes van afwezigheid. Zie zijn website voor informatie en het maken van een afspraak. Zowel bestaande als nieuwe cliënten kunnen bij Jaap terecht (als hij plaats heeft). Jaap werkt in Volendam en in Amsterdam. Remco Groenewegen is jongerencoach en gespecialiseerd in rouw en jongeren en werkt in Amsterdam. Via zijn website kun je contact met hem opnemen en in de online agenda kun je met hem een afspraak maken.

Waar vind je sinteze?

Adres: Cruquiuskade 113, 1018 AM Amsterdam

Telefoon: 020 - 760 36 96 (ma-vr van 8.30 - 17.30 uur neemt het secretariaat de telefoon aan)

Email: praktijk@sinteze.nl

Te laat?

Kan gebeuren. Stuur snel even een bericht (als je niet op de fiets of in de auto zit) zodat we weten dat je er aan komt) of bel 020 - 760 36 96.

LET OP: Wegwerkzaamheden

Let op: De Wittenburgergracht wordt geherprofileerd. Daardoor is deze geheel en gedeeltelijk afgesloten tot de zomer van 2019. Bus 22 rijdt niet door de straat en stopt niet op de Cruquiuskade.

De dichtstbijzijnde haltes voor het openbaar vervoer zijn:

  • Tram 7 (vanaf Leidseplein) halte Hoogte Kadijk of Eerste Coehoornstraat (3 minuten lopen)
  • Tram 14 (vanuit Centraal Station met omweg via Centrum en Oost of vanuit Flevopark) halte Zeeburgerdijk (5 minuten lopen)
  • Tram 26 (vanaf Centraal Station) halte Rietlandpark (10 minuten lopen)
  • Sprinter (vanaf Amsterdam Centraal of vanuit de richting Utrecht) station Muiderpoort (15 minuten lopen)

Navigeren (per fiets, OV of met de auto via Google Maps)

Parkeren? Betaald voor de deur of in de garage van de Vomar hoek Czaar Peterstraat / Cruquiuskade.