Selecteer de taal

Eerste hulp (bij afwezigheid)

Eerste hulp (bij afwezigheid)

Af en toe is de praktijk gesloten, zoals in het weekend en tijdens scholing en vakanties. Het kan zijn dat de sluiting net op een heel onhandig moment komt.

Bij spoed

Bel je huisarts. Buiten kantooruren en in dringende gevallen, altijd de huisartsenpost bellen. Bij levensbedreigende spoed natuurlijk 112.

Ben je zo somber dat je jezelf niet meer vertrouwt, of maak je je ernstig zorgen over iemand anders, bel dan met 113online.nl 0900 - 0113. Er is altijd iemand aanwezig met wie je daar kunt chatten of praten.

Vervangende hulp bij afwezigheid zonder grote spoed

Jaap Buijs, psychosynthesetherapeut en -trainer, vervangt Giel Luichjes tijdens periodes van afwezigheid. Zie zijn website voor informatie en het maken van een afspraak. Zowel bestaande als nieuwe cliënten kunnen bij Jaap terecht (als hij plaats heeft). Jaap werkt in Volendam en in Amsterdam. Remco Groenewegen is jongerencoach en (en ook gespecialiseerd in rouw en jongeren) werkt in Amsterdam. Via zijn website kun je contact met hem opnemen en met hem een afspraak maken.

Weet wanneer we er zijn en wanneer niet

De praktijk is vijf dagen per week geopend. En soms gesloten wegens studie, trainingen, congresbezoek en vakantie.

De zomervakantie is van 6 tot en met 16 augustus 2024.
Daarnaast zijn er enkele dagen opleidingsdagen in het voor- en najaar waar Giel les geeft die dan niet beschikbaar zijn in de agenda voor afspraken.

Alvast aanmelden tijdens afwezigheid?

Wil je je alvast aanmelden voor therapie of coaching? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een reactie binnen een week reactie (behalve tijdens de bovengenoemde periodes van afwezigheid; dat wordt het daarna). En beschrijf in je bericht kort waarvoor je komt. Wij informeren je dan ook hoe lang de eventuele wachtttijd is.

Te laat?

Kan gebeuren. Stuur snel even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (als je niet op de fiets of in de auto zit) zodat we weten dat je er aan komt of bel 020 - 760 36 96.