Online agenda

Online agenda

Sinteze werkt met een online agenda. Handig voor jou als client, omdat je zelf je afspraak kunt maken en beheren.

Als client kun je de agenda hier inzien. Nog geen client: stuur dan eerst een mail om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek. Daarna hoor je van ons hoe en wat verder.

Afspraak maken voor cliënten

Hoe werkt het? Je kunt in de agenda eerst aangeven welke afspraak je wilt maken. B.v. 'therapiesessie' of 'jongerentherapie'. Als je op volgende stap klikt zie je in een agenda de dagen van de maand waarop je kunt klikken. Daarna kun je een tijd kiezen die op die dag nog beschikbaar is. Als de dagen niet 'aan' staan, zijn er die dag dus geen plekken meer. Idem voor niet-weergegeven tijden op de gekozen dag. Je klikt weer op volgende stap waar je wordt gevraagd een paar gegevens in te vullen. Omdat de gegevens via internet worden verzonden, geef je ook aan accoord te gaan met de voorwaarden van gebruik. Je krijgt dan een scherm met de afspraakgegevens die je daarna kunt bevestigen. Als je dat gedaan hebt, krijg je een bevestigingsmail op het opgegevens emailadres.

Twee dagen voor je afspraak krijg je nogmaals een herinneringsmail aan de afspraak.

Afspraak wijzigen

Heb je al een afspraak, dan kun je deze tot 48 uur voor de afspraak online wijzigen. Klik in de bevestigingsmail op de link. Je kunt ook de code die ook in deze mail staat gebruiken, ga daarvoor naar de agenda en kies je boven de kadertjes op "klik dan hier". Mocht je ook je bevestigingsmail kwijt zijn, dan kun je je emailadres opgeven en krijg je de mail met de link opnieuw. Kan niet misgaan!

Te laat afgezegd

Wij reserveren de afspraaktijd voor jou. Wil je op tijd zijn (niet te vroeg, we hebben geen wachtruimte) en liefst niet te laat, zodat we het uur goed gebruiken kunnen? Als je te laat afzegt, kunnen we geen andere afspraak meer maken. Dat is jammer voor jou, voor ons en voor een andere cliënt die we dan niet kunnen zien. Daarom worden de volledige sessiekosten dan in rekening gebracht.

Dynamische agenda

De agenda is dynamisch. Dat wil zeggen: soms komen er plekken weer vrij omdat mensen hun afspraak op tijd verzetten of omdat er nieuwe afspraakplekken worden toegevoegd. Als je je afspraak wilt maken of verzetten en je vindt nog geen plek die je past, kan het lonen laten nog eens te kijken.

Wat kun je verwachten?

Jij bent uniek, en jouw zoektocht ook. Ieder mens heeft zijn eigen ervaring rondom gender, dus bieden wij in therapie geen standaardaanpak van een gendergerelateerde vraag.

Kom daarom eerst kennismaken om jouw vragen te verkennen. Waar zit je in de kern mee? Welke ondersteuning zou jou daarbij helpen? Op basis daarvan bespreken we een aanpak met je, zodat we weten waarmee we kunnen werken. Zo voel jij je al gauw ondersteund, en kun je meer genieten van wie jij echt bent.

Wat wij bieden

Therapie is vooral begeleiding in een proces van zelfonderzoek. Inzicht in wat je heeft gebracht waar je nu bent. Het verbreden van het perspectief, naar de toekomst gericht.

Wat zie je nu (nog) niet en is wel mogelijk? De goede vragen op het goede moment.

Maar ook de “rommel” opruimen van oude ervaringen. Leren voelen wat je liever wegstopt. Leren hoe je gevoel je kan helpen en niet alleen maar in de weg zit op onhandige momenten.